flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар

24 березня 2014, 09:00

  

19–21 березня 2014 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Проектом USAID “Справедливе правосуддя” провела підготовку розробників,  викладачів та IT адміністраторів на семінарі з розробки курсу дистанційного навчання для суддів “Суддівська етика”.  

Вітальними словами семінар відкрив  ректор Національної школи суддів України - Микола Оніщук та керівник Проекту USAID “Справедливе правосуддя” - Девід Майкл Вон.

В семінарі прийняли участь: член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Микола Мельник; директор з правових питань та навчання Національного суддівського інституту Канади Дональд Чіассон; начальник відділу наукових досліджень проблем судочинства та його удосконалення Національної школи  суддів України Тетяна Фулей; cтарший науковий співробітник відділу наукових досліджень проблем судочинства та його удосконалення Національної школи суддів України Ганна Бахарєва; головний науковий співробітник відділу наукових досліджень проблем судочинства та його удосконалення Національної школа суддів України Наталія Бурковська; радник з правових питань Проекту USAID “Справедливе правосуддя” Ірина Зарецька; експерт Проекту USAID “Справедливе правосуддя” Ігор Катерняк.

Участь в навчальному заході взяла суддя Львівського апеляційного господарського суду Бойко С.М.

Під час семінару учасниками були дослідженні наступні питання:

– Актуальність впровадження в програму Національної школи суддів різних форматів курсу “Суддівська етика” і охоплення ним якомога більшої кількості суддів.

– Дистанційне навчання для суддів.

– Дистанційне навчання: від пілотних розробок  до стратегії. Огляд результатів апробації он-лайн курсу “Комунікація судів з громадськістю” для прес–секретарів судів”.

– Структура дистанційного  курсу “Суддівська етика”. Призначення, цілі та завдання, підходи та труднощі, які виникають в процесі  роботи над навчальною програмою дистанційного курсу. Обговорення  цілей, завдань, програми семінару-практикуму.

Завдання навчального он-лайн курсу були розподілені на кілька модулів і робота відбувалася у групах.

Після закінчення семінару кожному учаснику були вручені Сертифікати Національної школи суддів України.