flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! У Вищому господарському суді України запрацювала телефонна гаряча лінія

06 лютого 2014, 09:00
 
За інформацією веб-сайту Вищого господарського суду України (ВГСУ) з метою покращення роботи, забезпечення права громадян на доступ до правосуддяу ВГСУ організовано проведення особистого прийому громадян та представників юридичних осіб з питань організаційного забезпечення діяльності. Ознайомитися з графіком прийому можна на сайті цього суду.
Крім того, у ВГСУ функціонує інформаційна служба за номером телефону +38(044) 536-18-01, за якою учасникам судового процесу надається інформація щодо руху розгляду касаційних скарг та заяв, а також можна звертатися на електронну пошту ВГСУ: inbox@vgsu.arbitr.gov.ua - із загальних питань; public@vgsu.arbitr.gov.ua - для надсилання запитів на інформацію.
З 15 січня 2014 року запрацювала телефонна "гаряча лінія" ВГСУ +38(044) 207-52-32, за якою усі бажаючі можуть оперативно отримати всю необхідну інформацію, що стосується організації роботи системи господарських судів України, залишити свої повідомлення, зауваження та надати пропозиції з питань організаційного забезпечення діяльності судів.