flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки міжнародної науково-практичної конференції з питань неспроможності (банкрутства)

21 жовтня 2013, 09:00

За підсумками міжнародної науково-практичної конференції з питань неспроможності (банкрутства)

15-16 жовтня 2013 року у місті Львові, в конференцзалі Палацу Потоцьких Вищим господарським судом України та Львівським апеляційним господарським судом проведено Міжнародну науково-практичну конференцію з питань неспроможності (банкрутства).

В роботі конференції взяли участь судді та науковці з 10 країн Європи та СНД, а також фахові спеціалісти в галузі банкрутства.

На відкритті заходу його учасників привітали  заступник голови Вищого господарського суду України – Віктор Москаленко та заступник секретаря третьої судової палати Вищого господарського суду України – Борис Поляков, голова Львівської обласної ради – Петро Колодій, міський голова Львова – Андрій Садовий, начальник Головного управління юстиції у Львівській області – Андрій Багряк, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – Василь Бахмацький та голова Львівського апеляційного господарського суду – Борис Плотніцький.

   1                                                    

Керівництво Львівщини привітало присутніх з початком роботи форуму і відмітило, що для львів’ян велика честь приймати в культурній столиці України міжнародну конференцію такого рівня.

Підводячи підсумки, учасники конференції прийшли до єдиного висновку, що проведення даного заходу на міжнародному рівні, дозволить сформувати правовий підхід до вирішення проблем в галузі неспроможності і тим самим, сприятиме використанню отриманих знань у подальшій практичній роботі.