flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем незалежності України

23 серпня 2018, 09:00

Шановні українці!

Щиро вітаю Вас із національними святами нашої державності – Днем Державного прапора України та Днем незалежності України! Це поєднання – органічний зв'язок між державою, її символами та народом, як творцем історії.

Роки незалежності нашої держави відзначені поразками та перемогами, радістю і смутком, гордістю та вірою, адже український народ багато років прагнув ствердити власну державність, розбудовуючи Україну як демократичну, правову, міцну соціально - економічну державу.

Незважаючи на непростий час для нашої країни, ми віримо у свої сили, здатність перемогти всі негаразди та примножити добрі традиції людяності та поваги один до одного.

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця та згуртованість навколо ідей розквіту України буде запорукою для подальшої розбудови української держави.

У цей святковий день бажаю всім міцного здоров’я, незламності духу, миру та злагоди, життєвої наснаги, успіхів та нових звершень на благо вільної та процвітаючої України!

Зі святом української Незалежності! Слава Україні!

 

З повагою,

Голова Львівського апеляційного

господарського суду                                                                                                       Борис Плотніцький