flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг «Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади"

06 липня 2018, 16:00

І слову і ділу навчились учасники Тренінгу «Комунікативні інструменти в роботі судів: діалог суду та громади", який проводили 5 - 6 липня 2018 року в м. Києві Громадська організація «Вектор прав людини», проект «Суд людською мовою» у співпраці з Радою суддів України, прес-службою органів суддівського самоврядування в Україні, за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.
Захід відкрили директор ГО «Вектор прав людини», координатор проекту «Суд людською мовою» Валерія Рибак, в.о. начальника відділу Прес-центру судової влади ДСА України Валентина Пастухова та співробітниця прес-служби органів суддівського самоврядування Ольга Какауліна.

Участь у заході взяли судді-спікери та прес-секретарі з Львівської, Житомирської, Сумської, Одеської, Чернівецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Полтавської областей та міста Києва.

Від Львівського апеляційного господарського суду тренінг пройшла начальник відділу міжнародно-правової роботи, зв‘язків з громадськістю та ЗМІ Валерія Максіна.

Програма заходу включала в себе наступні теми:
Поняття та загальні аспекти прав людини.Роль громадських організацій у роботі суду, шляхи взаємодії; Ефективна комунікація: визначення цільової аудиторії та налагодження контакту; Управління конфліктами; Формування ключових повідомлень при підготовці інформаційних матеріалів; Обговорення створення та подальшої координації прес-служб.

Учасники починали з «Блондінок», були «Оленями», «Слонами» і стали «Суперменами». Це той шлях, який проходять працівники прес-служб судів на шляху підвищення навиків, як внутрішньої, так і зовнішньої комунікації з громадськістю та ЗМІ. І завдяки таким тренінгам досягають рівня «Суперменів» в своїй роботі, яку роблять з людьми і для людей.

Все починається зі слова. Слово - добрий інструмент у вирішенні конфліктів, і саме від обраного слова залежить чи Ви налагоджуєте комунікацію чи породжуєте конфлікт.

А ким хочете бути Ви - обирайте самі!

По закінченню учасникам тренінгу вручені сертифікати.


Дякуємо організаторам заходу за цікаву роботу і отримані навики, внутрішню комунікацію, та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Прес-служба Львівського апеляційного господарського суду