flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В нас є добра традиція

19 грудня 2017, 10:00

В нас є добра традиція.

15 грудня представники Львівського апеляційного господарського суду разом з колективом Львівського Академічного обласного театру ляльок стають Помічниками Святого Миколая та з подарунками відвідують Комунальний заклад Львівської обласної Ради Будинок дитини №2.

У цьому дитячому будинку увесь медичний та педагогічний персонал працює для дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Діти кожного року з нетерпінням чекають на Святого Миколая, підготували пісні і вірші для нього, та в подарунок отримали святкову виставу «Як сніговички сонечко шукали», солодощі, а разом з тим гарний настрій та щастя.

Здійснювати мрії дітей неймовірно приємно. Щирі посмішки, захоплюючі погляди і блиск в очах надихають до нових звершень і налаштовують на казковий настрій напередодні Різдва.

В кінці вистави Сніговички знайшли сонечко, яке осяяло землю, і зацвіли квіти. Тож нехай кожен з цих діточок знайде в житті своє сонечко, у вигляді люблячих батьків, затишних домівок та щасливої долі.

За словами головного лікаря будинку дитини Павлик Мирослави Андріївни з початку року нові родини знайшли 32 дітей.

Дякуємо колективу Комунального закладу Львівської обласної Ради Будинок дитини №2 на чолі з головним лікарем Павлик Мирославою Андріївною за їх відповідальну і нелегку працю, яку вони роблять від душі та з люблячим серцем!

Дякуємо творчому колективу Львівського Академічного обласного театру ляльок та особисто заступнику директора театру Пукачу Богдану Михайловичу за плідну співпрацю.

Бажаємо Вам успіхів, нехай Ваша чуйність вертається наснагою і вдячністю!