flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори суддів та працівників апарату

02 березня 2015, 09:00

  

27 лютого 2015 року, на виконання п. 3.4 плану роботи Львівського апеляційного господарського суду на 2015 рік, в Господарському суді Закарпатської області відбулися збори суддів та працівників апарату суду щодо обговорення підсумків роботи Господарського суду Закарпатської області в 2014 році та надання методичної допомоги щодо поліпшення якості розгляду справ.
В зборах взяв участь заступник голови Львівського апеляційного господарського суду Володимир Кузь.
Голова Господарського суду Закарпатської області Олег Васьковський доповів про результати роботи Господарського суду Закарпатської області у 2014 році, про статистичні показники та провів аналіз динаміки основних показників здійснення судочинства за 2014 рік.
Головою суду також здійснено аналіз причин звернень та скарг юридичних та фізичних осіб на дії суддів господарського суду Закарпатської області, які надійшли до суду протягом 2014 року.
У свою чергу, підводячи підсумки, заступник голови Львівського апеляційного господарського суду Володимир Кузь зазначив, що статистичні показники за 2014 рік свідчать, що в Господарському суді Закарпатської області зберігається стала тенденція до покращення якості судових рішень.
Наведене свідчить про те, що Господарський суд Закарпатської області продовжує зберігати одні з кращих якісних показників серед господарських судів України.
З метою створення позитивного іміджу судової системи, Володимир Кузь закликав господарський суд Закарпатської області вживати активних заходів, спрямованих на доступність громадськості до об'єктивної та всебічної інформації про свою діяльність.
Пріоритетними ж завданнями для системи господарських судів залишаються: забезпечення справедливого й ефективного правосуддя, підвищення його якості і доступності; високого рівня довіри громадськості до судів; запровадження нових форм і методів роботи, а також нових комунікаційних технологій; незалежність, безсторонність та високий професіоналізм суддів.