flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Десятка найбільш активних апеляційних судів у Facebook

20 січня 2015, 10:00

  

Десятка найбільш активних апеляційних судів у Facebook
(№3(1197), 17-23 січня 2015 року «Закон і Бізнес»)
 
Згідно рейтингу газети «Закон і Бізнес» Львівський апеляційний господарський суд ввійшов в десятку найбільш активних апеляційних судів України у соціальній мережі Facebook, посівши шосту сходинку рейтингу.
Серед апеляційних господарських судів України ми є лідерами.
Львівський апеляційний господарський суд є одним з першопроходців у соціальній мережі Facebook. Ще з початку 2014 року суд використовує соцмережу, як засіб для комунікації з громадянами.
Мати свою сторінку в соціальній мережі Facebook- вимога часу. Комунікаційна діяльність суду в соціальній мережі спрямована на те, щоб показати суспільству, що судова влада готова до спілкування, відкрита (наскільки це дозволяє закон) вести діалог з громадянами.
Суди мають розповідати про свою діяльність і, таким чином, здобувати громадську підтримку, повернути довіру суспільства до судів та змінити враження, ставлення та уявлення про суди. Тому соціальні мережі, такі як Facebook, є гарним помічником у цьому.
Основне наше правило - розміщувати інформацію, яка не шкодить авторитету законника та репутації судової влади в цілому, корисна суспільству і інтересам кожного громадянина.