flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

15 вересня 2014, 09:00

  

Шановні відвідувачі суду!
З метою покращення доступу до правосуддя в Україні та формування позитивного іміджу суду та судової влади в цілому, підвищення обізнаності молоді та громадян про діяльність судових органів, формування у них поваги до права, а також для укріплення довіри до судової влади 3 жовтня 2014 року у Львівському апеляційному господарському суді буде проведено День відкритих дверей.
На захід запрошуються всі бажаючі та особи, яким цікава діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.
Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе екскурсію приміщенням суду, ознайомлення з діяльністю суду, суддів та працівників апарату суду. Крім того, відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з порядком проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв’язку.
День відкритих дверей буде проведено 3 жовтня 2014 року в приміщенні Львівського апеляційного господарського суду за адресою: вул. Личаківська, 81, м. Львів, 79010.
Реєстрація відвідувачів розпочнеться о 10 годині.
Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно до 30 вересня 2014 року подати ЗАЯВКУ на відвідання Львівського апеляційного господарського суду шляхом:
·        надсилання поштою за адресою: вул. Личаківська, 81, м. Львів, 79010;
·        електронною поштою на адресу Львівського апеляційного господарського суду: inbox@lva.arbitr.gov.ua
·        подання через відділ документального забезпечення Суду (канцелярія).