flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар

08 вересня 2014, 09:00

  

4 вересня 2014 року у місті Львові Національна школа суддів України спільно з Центром комерційного права, згідно Графіка періодичного навчання суддів з метою підвищення рівня кваліфікації, провела семінар на тему: «Реформа законодавства про банкрутство: формування належної судової практики».
 
 
Вітальними словами семінар відкрили: т.в.о. директора Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України – Оксана Польна,  директор Центру комерційного права - Валентина Данішевська, та голова Львівського апеляційного господарського суду - Борис Плотніцький.
 
 
Під час семінару було вивчено такі питання:
- Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають на стадії порушення провадження у справі про банкрутство.
- Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають під час провадження у справі про банкрутство.
                - Деякі практичні аспекти та проблемні питання застосування законодавства про банкрутство, що виникають при реалізації майна боржника.
        
Після закінчення семінару суддям було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.