flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Опитування

10 червня 2014, 09:00

  

З 10 по 20 червня 2014 року Львівським апеляційним господарським судом проводиться опитування громадян, у вигляді анкетування, з метою з’ясування якості роботи суду з точки зору відвідувачів суду, з метою виявлення недоліків та розробки плану дій по їх усуненню. Вивчення думки користувачів судових послуг щодо рівня дотримання працівниками апарату суду та суддями норм поведінки, етики державного службовця, встановлення рівня освідомлення працівниками суду важливості безперечного та чіткого дотримання таких норм.
 
З 10 червня 2014 року пропонуємо взяти участь в онлайн-опитуванні на офіційній сторінці Львівського апеляційного господарського суду в соціальній мережі Facebook.
 
Також, АНКЕТУ можна надсилати на офіційну електронну адресу Львівського апеляційного господарського суду  - inbox@ lva.arbitr.court.gov.ua.
 
З 16 по 20 червня 2014 року в приміщенні Львівського апеляційного господарського суду буде проводитися опитування відвідувачів у формі анкетування.
 
Отримана інформація буде використана Львівським апеляційним господарським судом з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.
 
Для нас дуже важлива Ваша думка, тому просимо відповісти на всі запитання.