flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальна екскурсія для студентів

11 травня 2018, 13:00

Сьогодні Львівський апеляційний господарський суд радо приймав в своїх стінах студентів Вищого навчального закладу «Львівський кооперативний коледж економіки і права», що вже стає для нашого суду доброю традицією.

Начальник відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Валерія Максіна та прес-секретар Анна Ярмола провели студентам екскурсію приміщенням суду.

Тут вони вже на власні очі побачили усе те, про що їм розповідали, а саме:

- роботу канцелярії, де їх зустріла начальник відділу документообігу Оля Тарас та розповіла про порядок реєстрації апеляційних скарг, вхідної і вихідної кореспонденції;

- зали судових засідань, де молодь отримала інформацію про атрибути судової влади та мала можливість сфотографувалися у мантіях і відчути серйозність та відповідальність суддівської професії;

- відділ кадрів, де студентам розповіли про вступ на державну службу.

Для підведення підсумків студенти заповнили анкети, розроблені для отримання об’єктивної оцінки проведеного заходу. Відвідувачі оцінювали об’єм поданої інформації, користь таких заходів для сприйняття судової системи в цілому, поділились своїми враженнями та побажання.

Захід проходив в такій теплій та дружній атмосфері.

Необхідність таких заходів очевидна, оскільки безпосереднє ознайомлення з роботою суду сприяє підвищенню відкритості судової системи, вихованню поваги до права, правової культури населення та формуванню довіри суспільства до судової влади.