flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІІІ етап Міжрегіонального конкурсу творчих робіт для дітей з особливими освітніми потребами «Правосуддя майбутнього – очима дітей»

15 грудня 2017, 12:00

14 грудня 2017 року у Верховному суді України відбувся завершальний ІІІ етап Міжрегіонального конкурсу творчих робіт для дітей з особливими освітніми потребами «Правосуддя майбутнього – очима дітей».

Участь в урочистостях взяли Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, Голова ВГО «Правозахисна спілка інвалідів» Олександр Вознюк, начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя Оксана , голова Одеського апеляційного господарського суду Наталія Богацька, голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький, заступник Голови Ради суддів України Богдан Моніч та інші.

Львівських учасників конкурсу в місті Києві підтримали голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький, керівник апарату суду Олена Палюх та начальник відділу міжнародно- правової роботи, зв'язків з громадськістю та ЗМІ Валерія Максіна.

Конкурс проведено за підтримки Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Ради суддів України, ВГО «Правозахисна спілка інвалідів» та Робочої групи із забезпечення доступності суду та судової процедури для осіб із інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Діти мали змогу зустрітися із суддею Верховного Суду, Головою Ради суддів України Валентиною Сімоненко, відвідати музей Верховного Суду та ознайомитися з історією правосуддя в нашій країні, а також прогулятися історичними коридорами Кловського Палацу. Після завершення конкурсу на дітей чекала розважальна програма та екскурсія столицею.

"Робити щасливими та дарувати радість дітям, це наш святий обов'язок не тільки сьогодні, влаштувавши їм це свято, а завтра і завжди. Адже наші діти - то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово - це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців", - наголосив Борис Плотніцький.