flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання до 95-ї річниці утворення арбітражно-судової системи в Україні

21 листопада 2017, 10:00

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші привітання і побажання добра, благополуччя і злагоди з нагоди професійного свята — 95-ї річниці утворення арбітражно-судової системи в Україні!

Історія діяльності арбітражно-судової системи веде свій відлік з 21 листопада 1922 року, коли в Україні Радою Народних Комісарів УРСР було прийнято постанову, якою затверджено Положення “Про порядок вирішення майнових спорів між державними установами та підприємствами”.

На протязі тривалого періоду господарські (арбітражні) суди України, як спеціалізована ланка судової влади, витримали перевірку часом і довели свою спроможність забезпечити захист прав суб’єктів господарювання, зробили неабиякий внесок в успішний розвиток та функціонування національної економіки.

Наша з Вами праця спрямована на забезпечення справедливості й законності, утвердження демократії в суспільстві. Нехай і надалі результатом нашої плідної праці та професійних зусиль будуть нові правові досягнення задля дотримання конституційних прав і свобод громадян.

Нехай впевненість у власних рішеннях буде супроводжувати Вас в усіх справах та починаннях, а мудрість та досвід і надалі допомагатимуть досягти професійних вершин.

Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, наполегливості у праці, натхнення та успіхів у благородній справі торжества законності, справедливості і добра!

З повагою,

Голова Львівського апеляційного

господарського суду                                                                                                         Б.Д. Плотніцький