flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОРУМ «ПРАВОВЛАДДЯ І СУСПІЛЬСТВО»

15 листопада 2017, 11:30

15 листопада 2017 року у Великій сесійній залі Львівської обласної ради відбувається регіональний форум “Правовладдя і суспільство”.

Голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький бере участь у даному заході.

Метою заходу є підвищення обізнаності громадян і професійної спільноти щодо змісту судової реформи загалом та окремих її аспектів.

Форум організований Програмою USAID з реформування сектору юстиції “Нове правосуддя” спільно з Львівською обласною радою та Територіальним управлінням державної судової адміністрації у Львівській області.

Під час відкриття регіонального форуму з словами привітання виступили голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, керівник програми USAID “Нове правосуддя” Девід Вон та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Львівській області Віктор Дейнека.

У межах форуму учасникам представили українське видання “Мірило правосуддя” – переклад англомовного тексту “Rule of Law Checklist”, затвердженого Веніціанською комісією на 106 пленарній сесії 11-12 березня 2016 року.

Також, учасники форуму дізнались про конституційні аспекти судової реформи та результати проведених на замовлення Програми USAID “Нове правосуддя” влітку 2017 року опитувань громадян, суддів та правників-учасників судових проваджень щодо судової реформи.