flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар з прозорого та ефективного судового управління

03 травня 2017, 15:00

  

26 – 28 квітня 2017 року суддя, секретар другої судової палати Львівського апеляційного господарського суду Оксана Скрипчук та начальник відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю  та ЗМІ  Максіна Валерія взяли участь у семінарі з прозорого та ефективного судового управління.

Захід проведено в м. Києві  за сприяння Міністерства торгівлі США Програми розвитку комерційного права (CLDP), у координації з Вищою радою правосуддя, Вищим господарським судом України, Вищим адміністративним судом України.

Семінар відкрили заступник голови Вищого господарського суду України Сергій Могил, дипломат економічного відділу Посольства США в Україні Трей Ватсон та старший радник Програми розвитку комерційного права (CLDP) Ннамді Езера.

Під час роботи семінару розглянуті ключові питання формування прозорого та ефективного судового управління, а саме:  

-         Основні якості добро організованого та керованого суду.

-         Лідерство та керівництво суду.

-         Управління проходженням справ в суді.

-         Огляд стратегічного планування (розгляд практичного застосування методів ефективного лідерства для досягнення організаційних цілей та управління змінами з акцентом на забезпеченні стійкого успіху).

-         Огляд етики, дисципліни та оцінки (огляд практичного застосування трьох найвадливіших підвалин професійної досконалості та стійкої публічної довіри до чесності системи правосуддя).

-         Зведення безпідставних звинувачень у неналежній повединці суддів до мінімуму.

-         Експертні свідки та ефективні інструменти суду.

По завершенню семінару учасникам вручено Сертифікати.