flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді встановлено інформаційно-платіжний термінал

18 травня 2016, 17:00

В суді встановлено інформаційно-платіжний термінал

На виконання рішень Ради суддів України, в рамках програми «Право на справедливий суд осіб з обмеженими можливостями» та Стратегії розвитку судової системи в Україні на 2015-2020 роки, 18 травня 2016 року на першому поверсі Львівського апеляційного господарського суду встановлено інформаційно-платіжний термінал.

Термінал встановлено Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» для зручності громадян та покращення доступу до правосуддя людям з обмеженими фізичними можливостями.

Інформаційно-платіжний термінал реалізує інформаційно-просвітницьку діяльність суду, спрямовану на підвищення рівня обізнаності громадськості про судову систему, полегшення доступу громадян до судочинства, втілення в життя принципів відкритості на прозорості в діяльності судової системи.

Такі сучасні методи заощаджують час споживачів судових послуг, які можуть автоматично розраховувати розмір необхідної до сплати суми, сплатити судовий збір, адміністративні стягнення тощо, отримавши при цьому банківську квитанцію.