flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відеоконференція

13 травня 2016, 15:00

                 13 травня 2016 року об 11.00.год.  Державною судовою адміністрацією України проведено відеоконференцію з керівниками апаратів апеляційних судів та керівниками відповідних відділів з питань застосування законодавства про державну службу.

         Участь в обговоренні взяли керівник апарату Львівського апеляційного господарського суду Олена Палюх, заступник керівника апарату Христина Хомин; начальник відділу кадрового забезпечення та антикорупційного моніторингу Тетяна Шабаранська; начальник відділу обліку, бухгалтерської звітності, фінансового планування та аналізу використання бюджетних коштів Ольга Климків та старший інспектор відділу Галина Гирик.
      
 

         В ході відеоконференції були означені першочергові кроки впровадження нового Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 №889-VIII, зокрема: щодо визначення керівниками державних органів переліку посад працівників, які виконують функції з обслуговування та подання такого переліку до Територіального агентства з питань державної служби для затвердження; щодо нових штатних розписів та інше.