flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

12 квітня 2016, 16:00

 Шановні відвідувачі суду!

       В рамках святкування 25-річчя господарських (арбітражних) судів України та з метою підвищення загального рівня правової культури громадськості, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством за для покращення доступу до правосуддя  22 квітня 2016 року у Львівському апеляційному господарському суді буде проведено День відкритих дверей.

На захід запрошуються всі бажаючі, яким цікаво дізнатись про діяльність господарських судів, в тому числі студенти юридичних ВУЗів, які бажають розширити свою уяву про роль суду і його роботу, оскільки проведення таких заходів позитивно впливає на формування правосвідомості громадян.

Програма проведення Дня відкритих дверей включатиме в себе екскурсію приміщенням суду, ознайомлення з діяльністю суду, суддів та працівників апарату суду, комунікація суду з громадськістю та ЗМІ. Крім того, відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з порядком проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв’язку.

День відкритих дверей буде проведено 22 квітня 2016 року в приміщенні Львівського апеляційного господарського суду за адресою: 79010, м. Львів, вул. Личаківська, 81.

Реєстрація відвідувачів розпочнеться о 10 годині.

Бажаючим відвідати вищевказаний захід необхідно до 18 квітня 2016 року подати ЗАЯВКУ на відвідування Львівського апеляційного господарського суду шляхом:

·        надсилання поштою за адресою: вул. Личаківська, 81, м. Львів, 79010;

·        електронною поштою на адресу Львівського апеляційного господарського суду: inbox@lva.arbitr.gov.ua

·        подання через відділ документального забезпечення Суду (канцелярія).