flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення рівня кваліфікації

02 березня 2016, 12:00

  

Підвищення рівня кваліфікації
 
1 березня 2016 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Центром комерційного права з метою підвищення рівня кваліфікації суддів господарських судів проведено семінар на тему: «Корпоративні конфлікти: практика врегулювання та розгляду спорів».
Вітальною промовою періодичне навчання відкрили: проректор по забезпеченню організаційної діяльності, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Володимир Мазурок, заступник Голови Вищого господарського суду України, заслужений юрист України Геннадій Кравчук та директор Центру комерційного права Валентина Данішевська.
Розпочав періодичне навчання суддів голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимур Хромаєв, який ознайомив слухачів з розвитком корпоративного управління. Директор Департаменту аналізу, стратегії та розвитку законодавства Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Максим Лібанов розповів про останні зміни в Законі України “Про акціонерні товариства” та перспективи розвитку законодавства про компанії.
Від Львівського апеляційного господарського суду у семінарі прийняли участь судді – Наталія Галушко та Ганна Орищин.
На семінарі обговорювались питання, що виникають при розгляді корпоративних спорів та застосування законодавства у сфері корпоративного права. Судді Вищого господарського суду України, що приймали участь у семінарі, надали інформацію про те, що 25 лютого 2016 року на засіданні Пленуму ВГС України було прийнято постанову щодо розгляду корпоративних спорів, аспекти якої було застосовано при обговоренні теми семінару.
Кожному судді, який взяв участь у семінарі вручено Сертифікат Національної школи суддів України.
 
З повною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті НШС України