flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільне засідання представників органів судової влади України.

22 лютого 2016, 15:00

Спільне засідання представників органів судової влади України.

19 лютого 2016 року у Верховному Суді України відбулось спільне засідання представників органів судової влади України щодо підсумків  роботи судів у 2015 році.

На засідання було запрошено голів та членів Вищої Ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, ректора Національної школи суддів України, голову Ради суддів України, голову Державної судової адміністрації України, голів та заступників голів апеляційних судів України, представників законодавчої та виконавчої гілок влади.       

Голова Верховного суду України Ярослав Романюк поінформував учасників зустрічі про роботу Верховного Суду України у 2015 році.

Про стан здійснення судочинства також доповідали Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Борис Гулько, Голова Вищого господарського суду України Богдан Львов, заступник Голови Вищого адміністративного суду України Михайло Цуркан.

У засіданні представників органів судової влади України від Львівського апеляційного господарського суду взяла участь заступник голови суду – Тетяна Костів.

З детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Верховного суду України http://www.scourt.gov.ua/clients/vsu/vsu.nsf/(documents)/5F527D74F16CA9D4C2257F5E002F445D?OpenDocument&year=2016&month=02&

 

Прес-служба Львівського апеляційного господарського суду