flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наші показники роботи за 2015 рік

08 лютого 2016, 15:00

 Наші показники роботи за 2015 рік

Підвищення якості здійснення судочинства є одним із основних напрямків діяльності Львівського апеляційного господарського суду і судів апеляційного округу.

У Львівському апеляційному господарському суді щоквартально проводиться аналіз та обговорення скасованих (змінених) касаційною інстанцією постанов та ухвал апеляційної інстанції, а також щомісячно проводиться обговорення питань щодо вивчення та застосування судової практики Верховного Суду України та Вищого господарського суду України.

Згідно статистичного бюлетеня господарських судів України за 2015 рік наш суд посів друге місце по якості роботи. Показник якості Львівського апеляційного господарського суду за результатами перегляду судових рішень в касаційному порядку у відсотковому співвідношенні кількості змінених та скасованих процесуальних документів до загального числа постановлених судових рішень становить – 8,1%, при середньому по апеляційних господарських судах  - 9,2 %.

По Львівському апеляційному округу показник якості у відсотковому співвідношенні кількості змінених  та скасованих постановлених судових рішень становить 3,6 % при середньому – 3, 9%.  Це третій результат серед апеляційних округів.

У числі кращих за результатами якості роботи серед господарських судів  України за 2015 рік –господарський суд Чернівецької області (1,7 % ), до трійки лідерів входить також господарський суд Тернопільської області ( 2,1% ), господарський суд Львівської області (2,6).

Керівництво суду дякує кожному судді і працівнику апарату судів округу за сумлінне ставлення до роботи.

Працюємо та будемо кращими! Успіхів у роботі!