flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виховувати бажання “створювати казки”

21 грудня 2015, 17:00

  

Виховувати бажання “створювати казки”
 
Пам'ятаєте свій перший похід в театр? Пам'ятаєте, як заворожував весь цей дивовижний світ, так не схожий на повсякденний, на той, що залишився за театральними дверима? Бути може, Ваші пальці досі відчувають, яким був на дотик трохи потертий червоний оксамит крісел, які вражали, як здавалося тоді, в дитинстві, небаченою розкішшю, і важка шовковиста тканина завіси, до якої вдалося доторкнутися крадькома від мами. А може, Ви пам'ятаєте особливий, ні з чим не порівнянний "театральний" запах, який відчуваєш, ледь переступивши поріг? А як завмирає від щастя серце в ту мить, коли починає повільно згасати світло і розсувається завіса, за якою чекає зустріч з Чарівництвом.
Зимовий період року насичений багатьма святами, подарунками, бажаннями та емоціями.
19 – 20 грудня 2015 року, до святкування дня Святого Миколая, Львівський Академічний обласний театр ляльок запросив наших маленьких «співробітників» в гості на чудову незабутню казку - Театралізоване свято Святого Миколая, яке в холодний зимовий день перенесло їх у зачарований світ ляльок та принесло в їхню душу мир і спокій.
 
 
Колектив Львівського апеляційного господарського суду і діти наших працівників дуже вдячні директору Львівського Академічного обласного театру ляльок Синиці Ярославу Володимировичу, заступнику директора Пукачу Богдану Михайловичу, та акторам театру.
Дякуємо за Вашу відданість сцені, за щоденну працю, яка надихає, дарує радість та казку.
Бажаємо щирої любові, щедрих аншлагів, яскравих прем’єр.
Нехай живе магія театру!