flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний курс для суддів

03 грудня 2015, 11:00

 Навчальний курс для суддів

1-2 грудня 2015 року у місті Києві суддя Львівського апеляційного господарського суду, викладач Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Володимир Кузь прийняв участь у тренінгу для суддів та викладачів (тренерів) на тему: “Дисциплінарна відповідальність судді”.

Зазначений захід проводився Національною школою суддів України спільно з Українсько-Канадським проектом «Освіта суддів – для економічного розвитку».

Під час тренінгу обговорювались робочі та життєві ситуації, які виникають у суддів та пов’язані із дисциплінарною відповідальністю. Судді  також вирішували практичні завдання, а саме:  вправи з оцінки дисциплінарних скарг; презентація практичних кроків, які може вчинити суддя для підготовки пояснень у справі; мозковий штурм на тему законодавчих положень, що стосуються прав судді у дисциплінарному провадженні; практичні кроки, які може вчинити суддя для підготовки до розгляду дисциплінарної справи тощо.

Під час проходження тренінгу судді отримали авторитетні і змістовні відповіді на запитання.

Після закінчення тренінгу кожному судді, який пройшов підготовку, було видано Сертифікат Національної школи суддів України.

Ознайомитись з більш детальною інформацією про проведений захід можна на офіційному сайті Національної школи суддів України

http://nsj.gov.ua/ua/news/dobrochesnist-yak-kluchoviy-faktor-pravosuddya/

 

Прес-служба Львівського апеляційного господарського суду.