flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

27 жовтня до Львівського апеляційного господарського суду завітали керівник Громадської організації ветеранів та учасників АТО

28 жовтня 2015, 16:00

 Свою Україну любіть.

Любіть її… во врем'я люте,

В остатню, тяжкую мінуту

За неї Господа моліть.

Т.Г. Шевченко

 
Україна завжди славилася благодійністю своїх громадян. Благодійництво було, є і буде моральним обов'язком чи  не кожної людини. Для одних – це невід’ємна частина віри, для інших – природна потреба. Людина віддає частину своїх коштів, часу, сил для того, щоб комусь стало краще.
Благодійність – це можливість ділитися душевним теплом, допомагати матеріально тим, хто цього потребує. Це небайдужість до іншої людини і добровільне бажання допомогти їй у важкій ситуації. 
 
 
27 жовтня до Львівського апеляційного господарського суду завітали керівник Громадської організації ветеранів та учасників АТО, боєць 24  окремої механізованої бригади – Сергій Полторак; представники Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО» Микола Кобільник та Микола Маланич; представник «Асоціації учасників АТО Львівщини» - Іван Маланич; головний спеціаліст Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО», боєць 80-ої Окремої десантно-штурмової бригади – Володимир Шамрай; Голова Винниківського осередку «Всеукраїнської громадської організації учасників АТО», боець 80-ої Окремої десантно-штурмової бригади – Максим Каменецький.
 
 
В своїй промові бійці відзначили, що … «на сьогодні зупинили агресію окупантів саме спільними зусиллями волонтерів та небайдужих громадян з «Великої землі». Люди допомагали хто чим міг, передавали необхідні для солдатів речі - білизну, шкарпетки, засоби гігієни, цигарки, спальники тощо, завдячуючи чому бійці в таких важких умовах відчували себе людьми і відчували тепло, яке зігрівало їх у всіх сенсах».
 
 
Своїм візитом до Львівського апеляційного господарського суду, як зазначив керівник Громадської організації «Ветеранів та учасників АТО», боєць 24  окремої механізованої бригади Сергій Полторак, бійці хочуть висловити щирі слова подяки працівникам суду, які разом зі всім українським народом беруть активну участь в допомозі бійцям АТО.
 
За активну участь у допомозі бійцям АТО, які захищають Україну від агресора, та вагомий внесок і активну співпрацю в питаннях матеріального забезпечення підрозділів 80-ої Окремої аеромобільної бригади, високомобільних десантних військ Збройних сил України в зоні проведення АТО, бійцями вручено подяки колективу Львівського апеляційного господарського суду, в особі голови суду Бориса Плотніцького та судді Олександра Мирутенка.