flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг для суддів господарських судів

11 вересня 2015, 10:00

    8-10 вересня 2015 року на базі Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" (Укрпатент) в рамках проекту технічної допомоги ЄС Twinning "Удосконалення правової охорони та захисту прав інтелектуальної власності в Україні" відбувся перший тренінг для суддів господарських судів, які спеціалізуються на розгляді справ у спорах, пов'язаних із захистом прав на об'єкти інтелектуальної власності.

   Захід відкрили вітальними словами постійний радник Проекту Пабло Роденас, Голова Державної служби інтелектуальної власності України Алла Жарінова та Голова Іспанського відомства з питань патентів і торговельних марок Патрісія Гарсія-Ескудеро.
   У заході взяли участь судді та працівники апарату Вищого господарського суду України, представники Київського, Донецького, Львівського, Одеського, Рівненського, Харківського апеляційних господарських судів, а також господарських судів міста Києва, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Харківської областей.

   Від Львівського апеляційного господарського суду участь у тренінгу взяла суддя Давид Леся Львівна, яка спеціалізується на розгляді даної категорії справ, та яка захистила кандидатську дисертацію за темою «Здійснення та захист суб’єктивних цивільних прав на промисловий зразок», здобувши науковий ступень кандидата юридичних наук зі спеціальності 12.00.03 цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне право.

  З детальнішою інформацією щодо заходу можна ознайомитись на сайті Вищого господарського суду України http://vgsu.arbitr.gov.ua/news/1824/