flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар

27 серпня 2015, 16:40

 «Не можна робити того, у що ми не віримо», як зазначила директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна.

 

26 серпня 2015 року начальник відділу забезпечення роботи голови та заступників голови суду Валерія Максіна прийняла участь у семінарі для спеціалістів із забезпечення зв’язків із громадськістю місцевих та апеляційних судів міста Львова та області на тему: «Комунікаційний менеджмент в судах».

 

Захід проведено Львівським регіональним відділенням НШСУ у співпраці із Територіальним управлінням ДСА України у Львівській області.

 

 

Програма семінару була направлена  насамперед  на практичне виконання завдань представлених такими експертами, як: прес-секретар Львівського апеляційного адміністративного суду Ольга Давид, експерт з питань комунікацій, економічний журналіст, керівник прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський  та провідний спеціаліст по соціальній роботі Західноукраїнського центру  “Жіночі перспективи”  Олена Кальбус.

 

Подібні заходи направлені на подолання комунікаційного бар’єру між судами і ЗМІ, покращення іміджу української судової системи, на вжиття низки комунікаційних заходів з широким загалом. Судам необхідно ділитися інформацією, не варто її монополізувати. Прозорість та відкритість судової влади сприяє зростанню довіри до неї з боку громадян, які повинні бачити, що суд це  спосіб захисту їх порушених прав.

 

Тому, як зазначила директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна, - «Головна увага повинна приділятися ефективності й результативності комунікації на випередження, що є індикатором стану верховенства права в демократичному суспільстві».

 

Прес-служба Львівського апеляційного господарського суду висловлює подяку організаторам заходу та сподівання на подальші зустрічі, які допоможуть налагодити комунікаційний менеджмент в судах, та підвищити авторитет судової влади в цілому.