flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День родини

09 липня 2015, 09:00

  

Починаючи, з 2012 року 8 липня в Україні відзначають День родини. Цього року вперше у Львівському апеляційному господарському суді проведені заходи до цього свята.
 
 
 
Було організовано виставку малюнків дітей та онуків працівників суду, проведено конкурси і вікторини.
 
 
Уся наша суддівська родина була рада бачити в гостях сім’ї наших сусідів – військовослужбовців Львівського прикордонного загону, які одними із перших виступили на захист східних рубежів України. Напередодні група прикордонників Львівщини повернулася з зони бойових дій.
 
   
 
Наші маленькі артисти віком від 2 до 11 років підготували різноманітні та захоплюючі номери концертної програми. В цей день гості заходу занурювались в Східну  казку, були в Бразилії, промчались з вітерцем на каділаку разом з гуртом «Little Дзидзьо», були вражені видовищними елементами аеробіки в стилі Контемп; веселились під пародійний номер в стилі «Великої різниці» (Ані Лорак – Григорій Лепс «Зеркала»). Двохрічна Божена розповіла віршик про парасольку.
 
     
 
     
 
     
 
 
 
Гості слухали чарівні звуки української пісні під бандуру, пісню «Мамина сорочка», і заспівали пісню «Родина».
 
     
 
 
В фіналі всі присутні діти разом з залом виконали пісню «Україна – це я».
 
 
      
 
     
 
 
Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації концерту директору Львівського академічного обласного театру ляльок Синиці Ярославу Володимировичу та його заступнику Пукачу Богдану Михайловичу; директору Львівського техніко-економічного коледжу НУ «Львівська політехніка» Іванець Людмилі Володимирівні, начальнику Львівського прикордонного загону полковнику Кравчуку Валерію Миколайовичу, служителю Храму святого Іоана Золотоустого пану Івану.
 
Окреме спасибі судді Львівського окружного адміністративного суду, члену Ради суддів України Сасевичу Олександру Михайловичу за підтримку і добрі ідеї.
 
В цей день ми ще раз долучилися до історії традицій, сімейних цінностей та культури українців. Ці традиції ми маємо берегти та примножувати для процвітання нашої України!