flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг

03 листопада 2017, 16:00

3 листопада 2017 року Вищою радою правосуддя, Комунікаційним комітетом системи правосуддя за підтримки Проекту Європейського Союзу «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» у місті Львові проведено тренінг для голів судів на тему «Презентація Концепції прямих зв’язків між суспільством і судовою владою та кращого досвіду судів із впровадження прямих зв’язків між судами та суспільством».

Участь у тренінгу від Львівського апеляційного господарського суду взяли в.о. голови суду Тетяна Костів та начальник відділу міжнародно-правової роботи, зв'язків з громадськістю та ЗМІ Валерія Максіна.

Метою тренінгу стало ознайомлення з досвідом вітчизняних судів щодо взаємодії із громадськістю та ЗМІ і презентація Концепції прямих зв’язків між суспільством і судовою владою, схваленої у липні цього року спільним рішенням учасників Комунікаційного комітету системи правосуддя, створеного відповідно до Меморандуму про взаємодію та співпрацю представників системи правосуддя від 10 лютого 2017 року.

Проведення заходів в такому форматі допомагає використовувати здобуті навички в роботі для забезпечення відкритості та публічної доступності судових органів, що є чи не найпершою умовою взаємодії судової влади та громадськості.