flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання суддів

02 жовтня 2017, 17:00

02-06 жовтня 2017 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України на базі Львівського апеляційного господарського суду проводить підготовку суддів місцевих господарських судів.

Вступним словом захід відкрили директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України Оксана Польна та голова Львівського апеляційного господарського суду Борис Плотніцький.

В рамках програми навчання передбачено проведення тренінгу для суддів на тему: “Захист права власності в світлі статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики ЄСПЛ для суддів господарської спеціалізації”.

У проведенні інтерактивної лекції 3 жовтня прийматиме участь суддя Львівського апеляційного господарського суду, викладач Національної школи суддів України Світлана Бойко. Вона передасть свій досвід роботи слухачам у вирішенні проблемних питань, пов’язаних з практикою застосування Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.

Детальніше з програмою підготовки суддів місцевих господарських судів можна ознайомитися на сайті НШСУ за посиланням тут.