flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання

23 серпня 2017, 10:00

Колектив Львівського апеляційного господарського суду щиро вітає із національними святами нашої державності – Днем Державного прапора України та Днем незалежності України! Це поєднання – органічний зв'язок між державою, її символами та народом, як творцем історії.

Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, самостійність та соборність. Коли майорить Державний прапор та звучить Державний Гімн України, наші серця наповнюються гордістю, патріотизмом та почуттям національного єднання.

Роки незалежності нашої держави відзначені поразками та перемогами, радістю і смутком, гордістю та вірою, адже український народ багато років прагнув ствердити власну державність, розбудовуючи Україну як демократичну, правову, міцну соціально - економічну державу.

Незважаючи на непростий час для нашої країни, ми віримо у свої сили, здатність перемогти всі негаразди та примножити добрі традиції людяності та поваги один до одного.

Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця та згуртованість навколо ідей розквіту України буде запорукою для подальшої розбудови української держави.

У цей святковий день бажаємо всім міцного здоров’я, незламності духу, миру та злагоди, життєвої наснаги, успіхів та нових звершень на благо вільної та процвітаючої України!