flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання

02 червня 2017, 11:00

Шановні колеги!

04 червня 2017 року виповнюється 26 років від дня прийняття Верховною Радою УРСР Закону «Про господарські суди», яким закладено фундамент системи спеціалізованих судів, що забезпечують сьогодні захист економічних інтересів кожного господарюючого суб’єкта в Україні.

Виклики сьогодення як ніколи актуалізують питання зміцнення авторитету судів та довіри суспільства до судової влади, вимагають глибоких фахових знань, людяності, самовідданості й терпимості. Від мудрості й виваженості наших судових рішень залежить не лише віра людей у справедливе правосуддя та верховенство права, а й стабільність у державі та суспільстві.

В день професійного свята, сердечно вітаю Вас і бажаю всім здоров'я та радості, злагоди і миру, родинного тепла та затишку!

Нехай людська шана та розуміння стане подякою Вам за плідну працю, а ваша фахова діяльність відіграє вагому роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості!

 

З повагою,

голова Львівського апеляційного господарського суду                                                                                                         Борис Плотніцький